Kontaktperson: Jessie Ji

Mobil/What's-app/Wechat: +86 13660738457

Email: 012@sinaekato.com

side_banner

SM-400 høyproduksjon helautomatisk mascara neglelakkfyllingsmaskin Pastefyllingslinje

demascarafyllings- og lokkmaskiner et spesialisert utstyr som brukes til å fylle mascara i beholdere og deretter dekke beholderne. Maskinen er designet for å håndtere den delikate og tyktflytende naturen til mascara-formuleringen og sikre at fyllings- og kappeprosessen gjøres med nøyaktighet og presisjon.

Automatisk mascarafyllingsmaskin4Automatisk mascarafyllingsmaskin2Automatisk mascarafyllingsmaskin5

Høy effektivitet:Automatiske mascarafyllings- og lokkmaskinerer utformet for å levere høyhastighets og nøyaktige fyllings- og lokkoperasjoner. De kan tilpasses for å møte ulike produksjonskrav og kjøre i lange timer uten å gå i stykker.

Automatisk mascarafyllingsmaskin1Automatisk mascarafyllingsmaskin3

Brukervennlig design: Maskinene er designet med et brukervennlig grensesnitt som gjør betjeningen enkel og grei. De kan enkelt justeres for å passe de forskjellige størrelsene og formene på beholdere for mascarafyll.

Presisjonsfylling: Fyllingsprosessen er automatisert, noe som betyr at volumet av mascara som dispenseres i hver beholder er nøyaktig kontrollert for å sikre konsistente fyllnivåer.

Nøyaktig deksel: Dekselmekanismen er utformet for å sikre at beholderne er tett forseglet uten lekkasjer eller søl.

Enkelt vedlikehold: Maskinens design gir mulighet for enkelt vedlikehold, rengjøring og desinfisering, noe som sikrer at den gir konsistente resultater over lengre perioder.

Kostnadseffektiv: Med automatisering av fylling og lokk reduserer maskinen arbeids- og driftskostnader. Det reduserer også sannsynligheten for feil, noe som minimerer tap av råvarer og produktsvinn.

Sikkerhet: Maskinen er utformet med sikkerhetsfunksjoner som beskytter operatører og sikrer et trygt arbeidsmiljø. Noen funksjoner inkluderer sikkerhetsdører, nødstoppknapper og varselsignaler.


Innleggstid: Jun-01-2024