Kontaktperson: Jessie Ji

Mobil/What's-app/Wechat: +86 13660738457

Email: 012@sinaekato.com

side_banner

SINA EKATO Midt-Høstfestival og nasjonaldag høytidsvarsel

Midthøstfestival

Hilsen fraSINAEKATO!Når midthøstfestivalen og nasjonaldagen nærmer seg, vil selskapet vårt være stengt fra 29. september til 3. oktober, og vil gjenoppta normal virksomhet 4. oktober.I løpet av denne perioden vil vi ikke kunne behandle noen bestillinger eller svare på bestillinger.Imidlertid vil vår nettplattform forbli åpen for deg å bla.Hvis du er interessert i produkter, kan du sende oss en e-post, så kontakter vi deg så snart som mulig etter ferien.

Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre deg og takker for forståelsen.Vi forstår viktigheten av Kinas nasjonaldag og hva den betyr for landet vårt.Som bedrift vil vi benytte anledningen til å markere denne spesielle anledningen.

SINAEKATO, vi er forpliktet til å gi våre kunder produkter av høyeste kvalitet.Vårt brede utvalg av produkter dekker en rekke behov, og sikrer at våre kunder får den beste løsningen for deres behov.Fra vakuumemulgatorserier til serier med flytende vaskemikser, RO vannbehandlingsserier, kremfyllingsmaskiner, væskefyllingsmaskiner, pulverfyllingsmaskiner, merkemaskiner og sminkeproduksjonsutstyr – vi har alt!

Våre produkter er kjent for sin holdbarhet, effektivitet og pålitelighet.Vi forstår viktigheten av å yte utmerket service, og produktene våre er utviklet for å møte de høyeste industristandardene.Enten du er i kosmetikkindustrien eller trenger avanserte vannbehandlingsløsninger, er produktene våre ideelle for en rekke bruksområder.

Selv om driften vår kan bli midlertidig suspendert under midthøstfestivalen og nasjonaldagen, forsikrer vi deg om at vi alltid er tilgjengelige for å løse eventuelle spørsmål eller gi støtte.I mellomtiden kan du gjerne bla gjennom våre nettplattformer og sende oss en e-post om produkter som kan være av interesse for deg.Vi vil sørge for å komme tilbake til deg så snart vi gjenopptar driften.

Takk for oppmerksomheten på denne saken og ønsker deg en fin nasjonaldag!Som selskap er vi alltid forpliktet til å betjene våre kunder med det høyeste nivået av profesjonalitet og kvalitet.Vi ser frem til å hjelpe deg med dine behov i nær fremtid.

Følgende er de populære produktene i vår fabrikk for tiden

1.Vacuum Homogenizer Emulgerende mikser

2.Parfyme frysemaskin-serien

3.Liquid Washing Homogenizer mikser

4.Omvendt osmose vannbehandling

5.ST-60 automatisk rørfyllings- og tetningsmaskin

6.SM-400 automatisk kremfyllings- og lokkmaskin (mascara)

7.TVF-QZ automatisk væskefyllingsmaskin

8.TBJ automatisk rund- og Fiat-flaskemerkemaskin

9.Oppbevaringstank i rustfritt stål


Innleggstid: 28. september 2023